Akcie Okres NM

Beckov v čarovnej atmosfére (TS Beckovské slávnosti 2013)

beckovske slavnosti logo

So zimou sme sa už definitívne rozlúčili a slnko čoraz prudšie začína štekliť  svojimi šibalskými lúčmi. Len o pár týždňov fanfáry ohlásia jedinečnú slávnostnú udalosť v jednom z najkrajších kútov nášho malebného Slovenska. Beckovské Slávnosti sú späť. Veľkolepejšie, bohatšie a zábavnejšie.

Od 19. až do 21. júla zažiari Beckov v najčarovnejšom svetle rozprávkovej atmosféry, pohody a nezabudnuteľnej zábavy. Kúzlo pradávnych časov  bude dýchať po tieto dni z každej jeho uličky. Celé podhradie obsadia statoční rytieri na ušľachtilých tátošoch. 

Najvychýrenejší majstri ľudových remesiel z celého Slovenska ponúknu v stánkoch nepreberné množstvo rozmanitých výrobkov. Každý jeden predstavuje originál a unikátne umelecké dielko. Detský kútik rozžiari oči všetkých neposedných šarvancov.

Váš nos vás spoľahlivo nasmeruje k prehýbajúcim sa stolom s voňavým jedlom a lahodnými nápojmi. Majstrovstvá Sveta v hode vidlami VIDLOMET sú už neodmysliteľnou a čoraz populárnejšou súčasťou slávností. Diskusné fóra
na aktuálne i neobyčajné témy zaujmú davy poslucháčov aj teraz. ICS music stage ponúkne skutočnú hudobnú špičku z celého Slovenska, Čiech a Moravy. Nepremeškajte túto jedinečnú raritnú udalosť. Zabudnite na problémy a nechajte sa unášať von víre tanca a neopakovateľnej zábavy.

Viac info na: www.beckovskeslavnosti.sk

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.