Akcie Okres NM

Beckov zažiari hviezdami (TS)

BS-logo_zlte Slnko znova provokuje lúčmi, ktoré odpočítavajú začiatok najobľúbenejšieho obdobia roka pre malých i veľkých. Prázdniny sú predo dvermi a s nimi aj čas festivalov, koncertov a skvelej zábavy. Hľadáte tip na príjemne strávené chvíle s blízkymi? Inšpirácia sa ukrýva v legendami a bájami opradenom Beckove. V lone nádhernej prírody, nad ktorou sa pyšne vypína rozprávkový hrad, sa v dňoch 15. až 17. júla opäť uskutočnia populárne Beckovské Slávnosti.

Romantické kúzlo bude dýchať z každej uličky.

Akoby švihnutím čarovného prútika sa vrátite v čase o pár storočí, keď udatní hrdinovia nasadzovali životy za prchavé prejavy priazne urodzených dám. Bludní rytieri skrížia zbrane a zmerajú si svoje sily. Atmosféra bude napätá ako tetiva na luku. Nechajte sa zasiahnuť šípom nezabudnuteľných  okamihov. Najlepší remeselnícki majstri prekvapia svojimi umeleckými kúskami. Voňavé špeciality a lahôdky pritiahnu každého gurmána. Majstrovstvá sveta v hode vidlami VIDLOMET  sú už dlhoročnou tradíciou.  V Aréne sa môžete  tešiť na množstvo  diskusií na aktuálne i neobyčajné témy. V nedeľu večer boje utíchnu. Znepriatelené armády si podajú ruky a pripijú na mier. Rinčanie zbraní vystrieda detský smiech a jasot. Najmladší si prídu na svoje v nafukovacom kráľovstve. Nafukovací hrad, trampolíny, šmykľavka vyčaria úsmev na tvári každého šarvanca. Bol by v tom čert, keby ste sa nudili. Cigánski Diabli zahrajú do tanca aj na citlivú strunu,

 

plagat_2016_beckovske-slavnosti

 

V Beckove sa už pravidelne objavujú tie najlepšie kapely a interpreti z domácej scény. V blízkosti hviezd hudobného neba sa ocitnete aj toto leto. HEX, INĚ KAFE, ČEHOMOR, K. Knechtová sú zárukou kvalitnej hudby a zábavy. Neváhajte a príďte si oddýchnuť do náručia prekrásnej prírody. Neobanujete!!!

 

.

 

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.