Akcie Okres NM

Beckovovské Slávnosti – Rytieri mieria na Beckov (TS)

vidlometUž len niekoľko dní nás delí od masívneho útoku skvelej hudby , súťaží a priehrštia zaujímavých atrakcií pre veľkých i najmenších. Beckovské Slávnosti sú tento rok 9. až 11. júla opäť v hre.

Tak ako po minulé roky, ani tento rok nebude chýbať obľúbený remeselný jarmok , kde budete môcť na vlastné oči sledovať a obdivovať prezentáciu a výrobu ľudových majstrov. Z letnej letargie vśetkých určite preberie sprievod rytiera Stibora a jeho vojska. Bludní rytieri sa postara jú o jedinečnú rekonštrukciu bitky o tábor husitov , doplnenú o vozenie sa na koňoch a možnosť zastrieľať si s lukmi.

Aké by to boli slávnosti bez hudby. Popri ľudových súboroch Skalanky, Bučkovanky či FS Máj v uličkách Beckova zaznejú aj tvrdšie tóny rockových kapiel Since, SVS, Šramo t a Experiment. Do tanca vás vyzve domáca ska úderka Fuera Fondo. Na svoje si prídu aj hiphoperi, ich uši poteší Dharma Inc..

Hviezdami slávností budú kapely, ktoré netreba predstavovať. Gladiátor, Polemic a Slniečko kraľujú slovenským pódiám už roky.

Legendárny Vidlomet sa stáva stále silnejším magnetom, ktorý priťahuje čoraz viac milovníkov tohto netradičného športu . Majstrovstvá sveta v hode vidlami 3. generácie umocnia tento rok váš dobrý pocit zo športových výkonov aj novinkou. Výťažok z podujatia poputuje na dopravu vakcín proti novorodeneckému tetanu do Laosu a samotné zaočkovanie prostredníctvom organiz ácie UNICEF

Svet žije futbalom a v Beckove tomu nebude inak . Futbalový zápas Beckov versus svet a kopanie jedenástok o vecné ceny budú príjemnejšou alternatívou oproti pasívnemu povzbudzovaniu pri televízii .

Nebudú chýbať ani diskusné fóra na najrozmanitejšie témy. Pre najmenších máme okrem záplavy rôznych atrakcií a lunaparku aj ďalšiu vynikajúcu správu. Deti do výšky vidiel majú vstup zdarma. Neváhajte a nepremeškajte možnosť stráviť príjemné chvíle v prostredí, z ktorého ešte aj dnes dýcha jedinečná historická atmosféra.

Viac info na :

www.beckovskeslavnosti.sk

www.vidlomet.com

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.