Akcie Nové Mesto nad Váhom

Cez Slovensko na bicykli za 5 dní (zdroj: nove-mesto.sk)

Občianske združenie parasport24.com sa venuje mnohým projektom, na podporu hendikepovaných športovcov, ktorí majú ako jednotlivci obmedzené podmienky na získavanie peňazí pre vlastný rozvoj. Prostredníctvom športu majú občania so zdravotným postihnutím možnosť zaradiť sa do bežného života.

V 26. týždni roku 2011, v mesiaci jún opäť pôjdeme ,,Cez Slovensko na bicykli za 5 dní,, Štvrtý ročník podujatia, kde spoločne tvoríme jeden tým hendikepovaných športovcov a známych osobností spoločenského života a šírime myšlienku ,,všetci sme si rovní,,.

Kto tvorí cyklistický tím

Na projektoch s nami pravidelne spolupracujú aj populárne osobnosti slovenského spoločenského života a aj vďaka nim sa nám darí projekty výraznejšie propagovať v rôznych médiách.
Pozvanie na nasledujúci ročník už potvrdili Marian Lechan – Televízne Noviny TV Markíza, Erika Barkolová – Promi Noviny TV JOJ, Monika Bruteničová – Krimi Noviny TV JOJ, Ivan „Tuli“ Vojtek, Emanuel Hason, Ivan Jakeš – motokros, Peter Čambor – Športové Noviny TV Markíza, prof. Jan Grexa – humorista a historik športu, herec Přemysl Boublik, a Ján Mečiar – Noviny TV JOJ.
Spolu s nimi za spoločnú vec bicyklujú aj hendikepovaní športovci, ktorí boli podporení aj našim združením aby mohli športovať a tým si aj život trochu spestriť : Marian Ligda, Lucia Rudyová, Dušan Pitonák, Julo Hutka, Peter Štefanides, Marek Kubačka, a Marek Hodor. V tíme privítame aj cyklistov zo strany partnerov, ktorí podporia túto veľkolepú akciu a zároveň sa rozhodnú si to vyskúšať aj na vlastnej koži.

Program počas jednotlivých dní

28.6. Červený Kláštor, Lendak, Smokovec, Podbanské
29.6. Liptovský Hrádok, Liptovský Mikuláš, Bešeňová
30.6. Dolný Kubín, Zázrivá, Terchová
1.2. Bez veľkej zástavky až Trenčianske Teplice
2.7. Trenčín, Beckov, Nové Mesto Nad Váhom, Myjava

Pri každej zástavke by sme spolu s obcami zorganizovali program pre ľudí, aby mohli podporiť našu myšlienku formou verejnej zbierky a to nie len darcovskou SMS. Spôsobom zakúpenia si výherných tiketov pri príchode, kde hneď na mieste budú môcť vyhrať hodnotné cenný ktoré pre nich zabezpečíme od našich barterových partnerov.

Cena výherného tiketu je 1 €.

Výherné tikety sú v predaji v Trafike na Námestí Slobody („Skleník“) a v cestovnej kancelárii Katka Tour (OD Jednota).

Losovanie sa uskutoční na Námestí Slobody dňa 2.7.2011 medzi 13,00 a 14,00 hod.

Ceny pre Nové Mesto nad váhom :

– pračka Whirlpool,
– poukaz pre 2 osoby do Thermal Parku Bešeňová,
– rodinný poukaz do Aquaparku Dolný Kubín,
– karta na zľavu až 30% hotelov, reštaurácií a iných zariadení v regióne Orava,
– dvojmiestny stan značky McKinley

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.