Akcie Nové Mesto nad Váhom

NA TOPFESTE LUXUSNÁ REŠTAURÁCIA A DOKONCA AJ UFO! (TS)

Hudobný festival TOPFEST otvorí svoje brány opäť na začiatku prázdnin, tento rok v piatok a sobotu 1. a 2.júla. V zostave účinkujúcich nechýba takmer kompletná domáca špička doplnená o zahraničných headlinerov v podobe skupín SUM 41, SAXON, THE LOCOS, ale aj ATB, ABOVE&BEYOND a CHICANE! Okrem skvelej muziky nebude chýbať ani množstvo atraktívneho sprievodného programu a catering najrozličnejšieho druhu!

Počas dvoch dní sa na troch pódiách TOPFESTu vystriedajú hudobné štýly predovšetkým rockového, metalového, punkového a ska zamerania, doplnené štvrtým stageom v tzv. tanečnom stane LOVELY EXPERIENCE, kde sa bude podávať tá najkvalitnejšia tanečná porcia zábavy. Ale na dobrom festivale nesmú chýbať okrem skvelej hudobnej produkcie ani početné stravovacie možnosti.

Novinkou na festivale bude zriadenie luxusnej reštaurácie priamo na poli pri Novom Meste nad Váhom! Organizátor Dušan Drobný: „Tento rok sme sa rozhodli vyskúšať jednu novinku – v spolupráci s Hotelom Holiday Inn zriadime priamo v našom festivalovom areáli veľkokapacitný luxusný stan s reštauráciou a prvotriednou kuchyňou, takže kto zatúži na chvíľu po trošku inom štýle stravovania príde si na svoje v stane s elegantnými stoličkami a pevnou podlahou…

Túto raritku na Topfeste budú samozrejme dopĺňať početné stánky s občerstvením. Nájdete tu stánky s kebabom, čínskymi rezancami, plnenými langošmi, hot-dogmi, kukuricou, zemiakovými špirálami, v ponuke budú aj kaviarne, miešané drinky, šťavy z čerstvého ovocia, ovocné ľadové drene a mnoho ďalších chuťoviek! Samozrejme ani tento rok nezabúdame na zberateľov suvenírov a rockových fanúšikov! K dispozícií budú stánky s tričkami, šperkami, odznakmi, tetovaním a inými rockovými vychytávkami!”

Vlastným festivalovým životom bude aj tento rok žiť stanové mestečko, kde nájdu návštevníci rôzne atrakcie ako vodný futbal, bungee running, ale aj čajovňu a pestrý program od koncertov menšinových žánrov, až po zaujímavé EKO a GREENPEACE prednášky na témy obnoviteľných a neobnoviteľných zdrojov energie. Na festivale sa bude rozoberať dokonca aj UFO a to na prednáške Trnavského UFO klubu, ktorý svojimi hypotézami umožní návštevníkom festivalu doslova dotýkať sa hviezd…

Novinkou je tiež Študentský filmový festival amatérskych filmov z rôznych častí Slovenska pod názvom ÁČKO, v rámci ktorého budú študenti z Filmovej a televíznej fakulty VŠMU prezentovať ich vlastnú tvorbu.

Sobotňajší festivalový deň budú môcť poniektorí začať aj takmer dvojhodinovou rannou rozcvičkou v štýle ZUMBA ako predštartér do nového dňa.

Samotné dianie vo festivalovom stanovom mestečku začína už v piatok o 10-tej hodine prvými koncertami skupín Rokovanka a Zbytok sveta.

Kompletnú zostavu účinkujúcich a všetky potrebné informácie nájdete aj na webe festivalu www.topfest.sk alebo viac info aj na http://www.facebook.com/topfest.sk

TOPFEST 2011 pri Novom Meste nad Váhom stále s fantastickou predpredajovou cenou vstupeniek 18€ na jeden deň, celofestivalovú na oba dni dostanete online alebo na predajných miestach sietí Ticket-Art, Ticketstream a Ticketportal za 25€ !

ZOSTAVA TOPFEST 2011:

SUM 41 (CA), SAXON (UK), THE LOCOS (ES), ATB (DE), CHICANE (UK), ABOVE & BEYOND (UK), TOMCRAFT (DE), FILO & PERI (USA), STONEFACE & TERMINAL (DE), KORPIKLAANI (FIN), KABÁT (CZ), IMT SMILE, XINDL X (CZ), CHINASKI (CZ), DESMOD, NO NAME, WANASTOWI VJECY (CZ), KATKA KNECHTOVÁ, TUBLATANKA, HORKÝŽE SLÍŽE, POLEMIC, ČECHOMOR (CZ), ARZÉN, ALKEHOL (CZ), AC/DC REVIVAL, HEĽENINE OČI, BANK OF JOE, EDITOR, TRAKTOR, DOWNHILL, HECATE, PATOLOGY STENCH, DOGMA INC., RUST2DUST, BEER SOCIETY, MAD FREQUENCY, DARCHAIC, DOOMAS, DOGMEN (CZ), SKA2TONICS, SKA-PÉCS (H), HÉTKÖZNAPICSALÓDÁSOK (H), FUNNYFACES, NVU (CZ), S.K.O.N., ILEGALITY, SNOVONNE, STREET SPIRIT, ZOČI VOČI a ďalší.

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.