Akcie Okres NM

Na Žákovic Open 2017 vystúpi po prvýkrát aj Katarzia (TS)

Na 17-tom ročníku festivalu Žákovic Open opäť vystúpia skvelí slovenskí a českí muzikanti. Medzi nimi aj originálna Katarzia, ktorá tu bude mať premiéru. Mladá umelkyňa sa do Trenčianskych Bohuslavíc veľmi teší, pretože Žákovic Open je podľa nej skvelý festival. Fanúšikom predvedie vystúpenie, zložené zo skladieb z oceňovaného albumu Agnostika! Okrem Katarzie sa v malebnom prostredí Bošáckej doliny predstavia HEX, Tata Bojs, Le Payaco, Čad, Billy Barman, Lavagance a ďalšie kapely. Ani tento rok nebude pre fajnšmekrov chýbať stanová dedinka EXTRA. Umiestnia ju hneď vedľa pódia, priamo v centre diania, a ponúkne benefity ako sedenie so slnečníkmi, chladničky, veselý bazénik či sprchu. Nenechajte si ujsť Žákovic Open, ktorý bude 21. a 22. júla!

17-ty ročník festivalu Žákovic Open bude opäť výnimočný. Po prvý raz na ňom zahrá originálna umelkyňa Katarzia, ktorá predvedie nezabudnuteľnú šou!

„Teším sa, počula som, že je to skvelý festival. Hranie vonku je fajn, publikum milujem, pretože pre publikum hrám. Program zložíme zo skladieb z albumu Agnostika,“ vraví Katarzia. 

 

Okrem mladej umelkyne vystúpia v malebnom prostredí Bošáckej doliny aj ďalší skvelí českí a slovenskí muzikanti. Tradične nesmie v Trenčianskych Bohuslaviciach chýbať koncert skupiny HEX. Ďalej vystúpia Tata Bojs, Le Payaco, Čad, Billy Barman, Lavagance, VEC & SUPA, Medial Banana či Fuera Fondo. Fajnšmekri si môžu koncerty vychutnať aj priamo zo stanu!

„A tento rok pripravujeme stanovú dedinku EXTRA. Bude umiestnená hneď vedľa pódia, takže návštevníci budú priamo v centre diania a nič im neutečie. Dedinka je oplotená a strážená. Zároveň ponúka benefity ako sedenie so slnečníkmi, chladničky, veselý bazénik, sprchu, umývadlá či wc. Samozrejmosťou je parkovisko, ktoré je vzdialené len 50 metrov,“ vysvetlil organizátor festivalu Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Cena permanentky s miestom v stanovej dedinke EXTRA je 30 eur.

„Vstupenka platí pre jednu osobu a nie na jeden stan. Návštevníci, ktorí už majú zakúpenú vstupenku, si budú môcť dokúpiť vstup do stanovej dedinky EXTRA na mieste za 10 eur. A to v prípade, že dedinka nebude vypredaná,“ dodal organizátor festivalu Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Myšlienka na zorganizovanie Žákovic Open vznikla v roku 1999. HEXák Tomáš „Yxo“ Dohňanský spolu s kamarátom Mariánom Žákovicom prišli s nápadom usporiadať akciu v Trenčianskych Bohuslaviciach, na ktorej by sa stretli kamaráti, priatelia a spriatelené kapely. Ani tento rok nebude chýbať chillout zóna či futbalový turnaj hudobníkov s návštevníkmi. Nenechajte si ujsť výnimočný festival, na ktorom zažijete také prepojenie muzikantov s fanúšikmi, ako nikde inde! Žákovic Open vypukne 21. a potrvá do 22. júla. Vstupenky si môžte kúpiť v sieti www.predpredaj.sk https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/11115/zakovic-open. Všetky  informácie nájdete na  www.zakovicopen.sk alebo facebookovej stránke www.facebook.com/zakovicopen.

 

foto: Pavol Karell, Milan Ferenčík, web

text: Nora Krchňáková | PROPAGANDA HOUSE

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.