Akcie Nové Mesto nad Váhom

RNDr. Iľko exkluzívne pre TOPFEST: Tento rok bez dažďa a slnečno! (TS)

Potešujúca správa pre skalných fanúšikov najväčšieho rockového festivalu u nás! Najznámejší slovenský meteorológ Dr. Jozef Iľko pripravil oblastnú predpoveď počasia exkluzívne pre hudobný festival TOPFEST /1.-3.7./ z ktorej vyplýva, že na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom bude tento rok počasie slnečné a takmer bezoblačné!

Rok, čo rok sa TOPFEST nezaobíde bez dažďa, no vyzerá to tak, že 7.ročník festivalu bude najslnečnejší v doterajšej histórii. Meteorológ Jozef Iľko: „Pre TOPFEST som pripravil tzv. miestnú, alebo oblastnú predpoveď počasia, ktorá je na takéto krátke obdobie väčšinou veľmi presná. Konkrétne vo štvrtok v nultý deň festivalu to ešte vyzerá na prevažne polooblačné počasie s teplotami okolo 28°C a rizikom zrážok vo výške 40%, čo môže znamenať popludní nejakú búrku, ale už v piatok je napríklad riziko zrážok 0% a k tomu jasné až polooblačné počasie s teplotami okolo 27°C.“

Počas piatkových koncertov skupín DESMOD, POLEMIC, CAVALERA CONSPIRACY a headlinera MEGADETH, či v tanečnom stane ATB a KOSHEEN bude určite všetkým poriadne horúce bez ohľadu na počasie, ale aká bude nasledujúca festivalová noc a ráno? „Sobotňajšie ráno bude na TOPFESTE myslím viac ako príjemné, najnižšia teplota sa očakáva vo výške 15°C a v stanovom mestečku sa budú zobúdzať do krásneho slnečného dňa. Teplota vystúpi cez deň až na 29°C ! Ak k tomu pridáme slabý severný vietor a 0% riziko zrážok – mal by to byť čo sa počasia týka jeden z najkrajších doterajších slnečných dní…“ dodal Jozef Iľko.

Počasie bude teda aj v sobotu spolu s hviezdami ako HORKÝŽE SLÍŽE, INEKAFE, STATUS QUO, alebo KABÁT lákať do areálu Topfestu pri Zelenej Vode blízko Nového Mesta nad Váhom – stačí si len vybrať. Presný program koncertov na štyroch pódiách vrátane tanečného stanu nájdete na www.topfest.sk.

Predpredaj vstupeniek na www.Ticketportal.sk, www.eticketpro.sk, www.ticket-art.sk .

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.