Akcie Nové Mesto nad Váhom

Vidlomet Open Air 13. jún 2009 Zelená Voda

articles

Vstupné: predpredaj – 5,99 €    predpredaj

7,99 €    na mieste

Program: Program bude začínať v sobotu 13.6.2009 od 9.00 hod a bude mať tri časti:

Hudba: *S*V*S*, Puding pani Elvisovej, Živé kvety, HT, Ľubor Benkovič, Vrbovskí víťazi, Fuera Fondo, Since, The Swan Bride, Dharma Inc, The Stranger´s diary, S.O.Y.M.

Šport: Hod vidlamy – pribudla nová kategória Masters

Kultúra: Discovery Stage, Island, Jaskyne na Slovensku, Hĺbkové potápanie, Abusus, Oleee, Horec Sport Slovakia, Evolúcia Vikingskej kuchyne, Všade doma – dobre najlepšie.

Viac na www.vidlomet.com

História Kon Open Air a Vidlomet:

V roku 2003 vzniklo podujatie – Kon Open Air, ktoré bolo ako reakcia na abstinujúci kultúrny život obyvateľov Nového Mesta a okolia s cieľom zábavy, oddychu a kultúrneho vyžitia. Cieľom tohto podujatia bolo spestriť a obohatiť kultúrny život a dať príležitosť začínajúcim talentovaným kapelám. Každoročne sa ľudia stretávali na originálnom a charizmatickom mieste, ktoré môže mať len pláž jazera (pri rybárskom dome), a na ktorom sme sa spoločne zabávali na pestrom hudobnom programe, ktorý sme pre Vás usilovne pripravovali.

Vidlomet je nielen novým druhom športu na svete, ale zároveň aj novým slovom v rečiach mnohých krajín. Je to šport a zároveň aj štýl života, ktorý v sebe združuje zápolenie a túžbu po víťazstvách, ako aj odpočinok, zábavu, ponaučenie a hlavne naplnenie olympijského hesla, že nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa. Nápad urobiť 1. Majstrovstvá sveta v hode vidlami vznikol v roku 2006, kedy sa Mário a Lenka z Nového Mesta nad Váhom rozhodli stretnúť s pár priateľmi. Rozhodli sa zasúťažiť si v hode vidlami na diaľku. Vtedy ani len netušili, že sa rodí svetovo jedinečný, nekonfliktný, humorný, relaxačný druh športu, ktorého meno už prekročilo aj hranice Slovenska.

Obe originálne podujatia sa rozhodli spojiť a dať tak možnosť vzniku novému netradičnému hudobno-športovému festivalu- Vidlomet Open Air.

Dúfame, že sa nám spolu s Vami podarí vytvoriť jedinečnú atmosféru, na ktorú nikdy nezabudnete…

Organizátori

zdroj: www.vidlomet.com

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.