Akcie Nové Mesto nad Váhom

Tretí ročník Open Jazz Festu farebný a nad hladinou (TS 14.4.2010)

openjazzOrganizátori jediného slovenského jazzového festivalu pod holým nebom Open Jazz Fest na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom ohlasujú v týchto dňoch už jeho tretí ročnik. „Cítime, že festival už naberá svoju skalnú základňu fanúšikov, nielen medzi návštevníkmi, ale aj samotnými hudobníkmi, čo nás veľmi teší a motivuje“, hovorí umelecký riaditeľ festivalu Marian Pavlovič.

Open Jazz Fest po minulé roky prilákal oba festivalové dni niekoľko tisíc návštevníkov. Organizátori pripravili aj pre aktuálny ročník pestrú hudobnú dramaturgiu. Muzikanti si zahrajú už tradične na pódiu nad jazerom, ktoré je na Slovensku unikátom.

Návštevníci sa už dnes s istotou môžu tešiť na AMC trio s vynikajúcim švédskym gitaristom Ulfom Wakeniusom, Nicolas Simon Quartett z Rumunska, medzinárodné trio Juraja Buriana, BKK trio, či nemeckú jazzovú hviezdu – kapelu SUBTONE. „V týchto dňoch rokujeme o posledných podmienkach headlinera festivalu, ktorého meno však z pochopiteľných dôvodov zatiaľ neprezradíme.“

Open Jazz Fest sa uskutoční na brehu jazera Zelená voda 30. – 31. júla 2010.

Saša Štullerová

PR koordinátor

0918 493 745

sasa.stullerova@openjazzfest.sk

www.openjazzfest.sk

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.