Nové Mesto nad Váhom

Hlasujte za nové ihrisko pre Nové Mesto nad Váhom

ZAPOJTE SA DO SÚŤAŽE O vybudovanie nového IHRISKA ŽIHADIELKO v Novom Meste nad Váhom.

Postup:
1. Choďte na web: https://zihadielko.lidl.sk
2. Vyberte mesto, za ktoré chcete hlasovať, teda Nové Mesto nad Váhom
3. Vyplňte všetky potrebné údaje príp. sa prihláste cez FB
4. Prebehne overenie e-mailu resp. aj mobilného čísla (Hlasovanie, ktoré nie je cez e-mail a mobilné číslo potvrdené, je neplatné)
5. ZAHLASUJTE
6. Hlasovať môžte každý deň 1x (príp. môžete získať pre naše mesto ešte ďalší hlas ak si zahráte jednoduchú hru na stránke – Zahraj si hru Uletená Maja )
7. Zdieľajte tento príspevok aj na svojich FB nástenkách a poproste aj Vašich priateľov o hlas.

ĎAKUJEME….

Do hlasovania o ihrisko Žihadielko sa môže celé Slovensko zapojiť opäť od 16. januára až do 28. februára 2017. Desať miest s najvyšším počtom hlasov získa nové Lidl ihrisko Žihadielko.

Ihrisko Žihadielko je určené pre deti od 2 do 12 rokov. Jeho rozmer je 16 x 20 m a bude sa na ňom nachádzať osem herných prvkov. Ihrisko je rozdelené do dvoch zón podľa veku detí – 2 až 6 rokov a 6 až 12 rokov. Tomu sú prispôsobené aj dopadové plochy: pre menšie deti to je EPDM liata guma, pre väčšie štrk Deti sa budú môcť zahrať na dvoch hradoch, pieskovisku, kolotoči, hojdačkách či prevažovadlách. Všetky herné prvky sa nesú vo veselých a hravých motívoch s podobizňami Včielky Maje a jej kamarátov. Na ihrisku sa budú nachádzať aj lavičky a stojan na bicykle.

 

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.