Nezaradené

Ohňostroj skvelej zábavy v Beckove

BS-logo_zlteLen pár dní nás delí od posledného školského zvonenia, ktoré odštartuje najobľúbenejšie obdobie roka pre malých i veľkých. Prázdniny sú predo dvermi a s nimi aj čas festivalov, koncertov a skvelej zábavy. Hľadáte tip na príjemne strávené chvíle s blízkymi? Inšpirácia sa ukrýva v legendami a bájami opradenom Beckove. V lone nádhernej prírody, nad ktorou sa pyšne vypína rozprávkový hrad, sa v dňoch 17. až 19. júla opäť uskutočnia populárne Beckovské Slávnosti.

Romantické kúzlo bude dýchať z každej uličky jedného z najmalebnejších kútov Slovenska.

Akoby švihnutím čarovného prútika sa vrátite v čase o pár storočí, keď udatní hrdinovia nasadzovali životy za prejavy priazne urodzených dám. Bludní rytieri skrížia zbrane a zmerajú si sily na hrdých tátošoch. Atmosféra bude napätá ako tetiva na luku. Nechajte sa zasiahnuť šípom nezabudnuteľných okamihov. Najlepší remeselnícki majstri prekvapia svojimi umeleckými kúskami. Majstrovstvá sveta v hode vidlami VIDLOMET sú už domácou tradíciou. V  D. A. S. Aréne sa môžete tešiť na množstvo diskusií, premietania alebo prezentácií na aktuálne i neobyčajné témy. V nedeľu boje utíchnu. Znepriatelené armády si podajú ruky a pripijú na mier. Rinčanie zbraní vystrieda detský smiech a jasot. Najmladší si prídu na svoje v nafukovacom kráľovstve. Nafukovací hrad, trampolíny, šmykľavka vyčaria úsmev na tvári každého šarvanca.

V Beckove sa už pravidelne objavujú tie najlepšie kapely a interpreti z domácej scény. V blízkosti hviezd hudobného neba sa ocitnete aj toto leto. Richard Muller, Modus, Horkýže Slíže, Lojzo, Ibi Majga sú zárukou kvalitnej hudby a zábavy. Neváhajte a príďte si oddýchnuť do náručia prekrásnej prírody. Neobanujete!!!

 

Viac info na: www.beckovskeslavnosti.sk

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.