Akcie Nové Mesto nad Váhom

SÚŤAŽÍM o 2 vstupenky na Benefičný koncert Dúha v srdci

Dúha v srdci foto Igor FrimmelSpoločenský dom pri MsKS v Novom Meste nad Váhom sa v nedeľu 27. 9.2015 už po štvrtý krát zaplní zdravotne znevýhodnenými deťmi a mládežou z Trenčianskeho kraja, pre ktorých je pripravený benefičný koncert Dúha v srdci pod záštitou predsedu TSK. V bohatej ponuke bude hudba, tanec a tvorivé workshopy.

Radostné a šťastné farby dúhy budú napĺňať rovnako srdcia mládeže i srdcia účinkujúcich. Po minulých ročníkoch veríme, že úprimné nadšenie opätovne zaplní priestor v sále aj mimo nej. Tento zámer chceme naplniť aj výberom účinkujúcich. Žiadneho návštevníka koncertu určite nesklame legendárna kapela TUBLATANKA s Maťom Ďurindom. Hity známe už desaťročia vždy dostali do varu tancujúce publikum a veríme, že tomu nebude inak ani teraz. Kto si chce užiť punk rock, tomu ponúkame nitriansku kapelu HORKÝŽE SLÍŽE, ktorej koncertné úspechy sú všeobecne známe, avšak počuť ich piesne v rádiách je skôr vzácnosťou. Veľkým potešením pre zapálených fanúšikov bude určite opätovné vystúpenie skupiny IMT SMILE.

IMT Smile foto Katarína Orešanská

Je to kapela, ktorá svojimi melodicky príjemnými skladbami vytvorí skvelú náladu v roztancovanom publiku. Veď okrem svojich známych skladieb zahrajú i svoju novú pieseň “Cesty 2. triedy“. Hudobné ale i farebné spestrenie a zároveň aj ženské skrášlenie koncertu ponúkne Folklórny súbor PETROVIANČAN z Prešova, ktorý v ľudovom tóne roztancuje a rozozvučí celú sálu. Krásou a jemnosťou, ale i vtipom a srdečnosťou nás bude počas celého koncertu sprevádzať jeho moderátorka, rodáčka z Nového Mesta nad Váhom – SOŇA MÜLLEROVÁ. Tým sa však naša ponuka nekončí – správne rozprúdenie krvi zaistí pred koncertom svetoznámy zumba tanečník OUMAR CHEVARA CAMARA, ktorý bol z minuloročného koncertu taký nadšený, že s radosťou prijal ponuku svojím temperamentom a zanietením opäť dostať do varu všetkých prítomných tanečníkov. Dynamická zumba hodinka sa začína o 14 hod., po 15 hod. bude pódium patriť našim hudobným stáliciam.

Dúha v srdci Oumar Chevara Camara foto Igor Frimmel

Účastníkom koncertu ponúkame nielen bohatú hudobnú nádielku, ale chceme u nich podporiť aj tvorivosť, hravosť a fantáziu. Pod odborným vedením budú mať možnosť vytvoriť si vlastné maľované tričko, šperky, vymaľovať medovníčky, modelovať s hlinou, upliesť košík, maľovať farbami na kameň alebo horúcim voskom na textil. Svoju obratnosť si deti môžu vyskúšať pri starodávnej lukostreľbe, ale aj v skákaní na nafukovacom hrade alebo pri jazde na odrážatkách.

Dúha v srdci Katarína Orešanská

Benefičný koncert Dúha v srdci ponúka plným priehrštím bohatosť zážitkov. Preto neváhajte a príďte sa spolu s nami zabaviť a potešiť. Zo srdca Vás pozývajú organizátori podujatia: Centrum sociálnych služieb Nové Mesto nad Váhom, Mesto Nové Mesto nad Váhom, Občianske združenie Život s dúhou v srdci , Občianske združenie Milan Štefánik, PhDr. Kvetoslava Hejbalová, Ing, Anna Halinárová a Mgr. Júlia Bublavá.

Dúha v srdci foto Katarína Orešanská

Pozývame Vás spolu s nami stráviť nedeľné popoludnie plné hudby, tanca a uvoľnenosti!

Duha-v-srdci-2015_plagát

Vstupenky pre verejnosť je možné zakúpiť v predpredaji za 8 €, priamo na koncerte za 10 €. Predpredaj v sieti Ticketportal a v Centre sociálnych služieb v Novom Meste nad Váhom, Bernolákova             14, pondelok – piatok, od 7:00 do 15:30. Vstupenky pre verejnosť sú limitované v počte 100 ks. Zmena programu je vyhradená.

SÚŤAŽ o 2 vstupenky na benefičné podujatie DÚHA V SRDCI

Ak chceš vyhrať 2 vstupenky na akciu Dúha v srdci, zdieľaj tento článok na svojom FB profile. Zdieľanie musí byť verejné. Následne označte príspevok ako “Páči sa mi to” na stránke https://www.facebook.com/nmnvsk (pre overenie kto súťažil). Súťaž prebieha do 26. septembra 2015. O výhercovi budem informovať. Tak ZDIEĽAJ a VYHRAJ!!!

12032411_10206720833491128_1915011029_n

Text: Júlia Bublavá

Foto: Katarína Orešanská a Igor Frimmel

Obraz ako motív plagátu, maliarka: Pavlína Triščová

Video Oumar Chevar Camara:

https://www.youtube.com/watch?v=5JSYIzOYvlQ

Video Dúha v srdci: Igor Kolesár

https://www.youtube.com/watch?v=GoNY5oifxVA

https://www.youtube.com/watch?v=brFEUqOYQZY

https://www.youtube.com/watch?v=dw2BeIvEjP0

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.