Akcie Okres NM

Ivan Mládek a jeho Banjo Band zvalcujú Žákovic Open vtipom a veselou hudbou! (TS)

ivanmladekbanjobandFestivalu Žákovic Open príde zablahoželať k 15.výročiu aj legendárny spevák, hudobník, textár a humorista Ivan Mládek! Známy hudobník a jeho Banjo Band zabaví publikum v Trenčianskych Bohuslaviciach overeným repertoárom a ostrieľaným situačným humorom.  Od 24. do 25. júla zaleje Žákovic Open dobrá nálada a vynikajúca hudba. Najväčšie hity na ňom odpália okrem Ivana Mládka a Banjo Band aj kapely Hex, Polemic, Mig 21, Le Payaco, Slobodná Európa, Billy Barman, Cpt. Slice, O.B.D., Walter Schnitzelsson, Hviezda, Bad Karma Boy a Žena z lesoparku. Nenechajte si ujsť akciu známu priateľskou atmosférou, výbornou muzikou a krásnym prostredím!

Festivalu Žákovic Open k 15-tym narodeninám osobne zablahoželá aj česká legenda Ivan Mládek a jeho kapela Banjo Band! Známy spevák, hudobník, textár a humorista Ivan Mládek sa na publikum v Trenčianskych Bohuslaviciach veľmi teší.  V krásnom prostredí Bošáckej doliny si 24. a 25. júla fanúšikovia na Žákovic Open vychutnajú dávku situačného humoru a vtipné skladby Ivana Mládka a Banjo Band.

ivan mladek

 

„Prajem Žákovic Open, aby na vašom festivale nikdy nezačali padať krúpy, aby sa nikdy nezrútilo pódium a nikdy z neho neboli diváci vyhnaní policajnými obuškami. Pretože to všetko sa na festivaloch môže stať. Už niekoľkokrát sme hrali v Trenčíne aj v Bohuslaviciach, ale v Trenčianskych Bohuslaviciach myslím, že ešte nikdy. A tak sa na tento festival dvojnásobne tešíme. Na veľkom dave máme  možnosť overiť si, že sú naše piesne ešte stále v povedomí a že sa na pódiách ešte nejaký čas budeme potácať.“  Vtipne konštatuje Ivan Mládek.

 

Na festivale odznejú hity ako „Jožin z Bažin“, „Dáša Nováková“ a veľa ďalších z dlhoročnej tvorby Ivana Mládka a Banjo Band. Koncerty českého speváka a humoristu sú známe nepolitickým a neangažovaným humorom, ktorý diváka predovšetkým pobavia.

 

 „Slovenské publikum je k nášmu vysokému veku a  senilite prinajmenšom tak tolerantné ako české. Teraz som samozrejme nemal na mysli naše podstatne mladšie spievajúce komičky. Na žiadnom našom predstavení neprekročíme svoj tieň, hudba bude stále v rovnakom duchu, hovorené slovo tiež stále v rovnakom duchu a obsadenie taktiež rovnaké. Ospravedlnili sa mi len tí, čo už zomreli. Ospravedlnenie som im uznal.“ Vtipkuje Ivan Mládek.

 ivan mladek 2

 

Koncertu Ivana Mládka a Banjo Band na Žákovic Open sa nevie dočkať aj usporiadateľ festivalu Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

 

„Pre náš festival je Ivan Mládek a jeho Banjo Band absolútna pecka, o ktorú sme sa snažili už zopár rokov. Jeho koncerty sú vždy veľmi príjemným osviežením letných festivalov. Inteligentný humor, skvelé pesničky a k tomu obrovský nadhľad. To je Ivan Mládek.“ Uzavrel s nadšením Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

IMG_2134

 

Žákovic Open je výnimočný hudobný festival pri dedine Trenčianske Bohuslavice, na ktorom sa už 15 rokov stretávajú kamarátske kapely. Najväčšie hity na ňom odpália okrem Ivana Mládka a Banjo Band aj kapely Hex, Polemic, Mig 21, Le Payaco, Slobodná Európa, Billy Barman, Cpt. Slice, O.B.D., Walter Schnitzelsson, Hviezda, Bad Karma Boy a Žena z lesoparku. Posledný júlový víkend si priaznivci dobrej zábavy okrem vynikajúcich hudobníkov užijú množstvo súťaží a tradičnú svetovú raritu – futbalový zápas medzi kapelami a návštevníkmi Žákovic Open.

IMG_2267

 

Lístky na festival Žákovic Open si fanúšikovia môžu kúpiť prostredníctvom siete www.predpredaj.sk, v Penzióne Žákovic alebo v predajni Dr. Horák na Medenej ulici v Bratislave. Všetky potrebné informácie o 15. ročníku hudobného festivalu Žákovic Open nájdete na  www.zakovicopen.sk alebo facebookovej stránke www.facebook.com/zakovicopen.

plagat 2015

 

Pači sa ti to? Prosím, zdieľaj to.